Om Os

Hej! 

 Vi er to fyre som har startet og driver FriluftsGear.dk med hensigten at vores kærlighed til naturen og friluftslivet kan blive videreført til dig! 

                                                                                                    

Stifter & Medejer

Rasmus Møller

Livsnyder, Opdagelsesrejsende

Hej! Mit navn er Rasmus Møller, og jeg er 19 år gammel. Jeg har altid haft en stor interresse for friluftslivet og elsker at komme ud i naturen og indånde den friske luft. 

I min fritid cykler og vandrer jeg meget. Jeg tager jævnligt på udflugt i diverse naturområder i Danmark, med mine venner, hvor vi enten overnatter i shelter eller telt.  Jeg har førhen, udover at cykle og vandre, udøvet sportsgrene som roning og klatring i en del år, så jeg har en relativt bred viden indenfor Outdoorbranchen. 

Jeg rejser forholdsvis ofte, og nyder meget af at opleve fremmede kulture og folkeslag med andre normer og traditioner end os hjemme i Danmark.

Jeg har erfaret mig at komme ud i naturen ikke alene gavner krop men også sind, derfor vil jeg gerne udbredde dette budskab igennem sociale medier og vores hjemmeside, således at det kan komme til gode for andre.

 

Stifter & Medejer

Nicolai Møller

ex Spejder, Outdoorentusiast,

Mit navn er Nicolai Møller og jeg er 19 år gammel. Jeg finder stor glæde ved at være udenfor, og tager tit på længere udflugtsturer omkring i landet. Derudover elsker jeg at opleve nye kulture rundt omkring i verden.

I min fritid kan jeg godt lide at tage på ture med vennerne og familie rundt omkring i naturen. Hyggen ved at være sammen på den en anden måde, lave bål, tilberede mad, spille spil sammen og være ude i den friske luft, giverr en glæde man ikke kan få på andetvis. Man er mere social med dem man er på tur med, da man sammen skal klare nogle opgaver, og man slipper for hverdagens stress og jag. Jeg kan kun stærkt anbefale andre at tage på ture i det fri, da man næsten føler sig som en anden person når man kommer hjem, helt afslappet og glad. 

Jeg rejser derudover også en del til andre lande for at opleve nye kulture, da jeg syntes det er spændene at se andre der bor anderledes end os, spiser anderledes end os og bygger anderledes end os. 

Derfor er jeg en del af denne side for at vise andre hvor spændene og anderledes det kan være og hvad der skal til!!

 

 
Scroll til toppen