De 10 bedste gummistøvler til mænd 2020

Du vågner op, du gør dig klar til arbejde, og det hele kører med klatten. Det er en dejlig dag. Du tager bilen til arbejde, og i det du ankommer og træder ud af bilen, træder du i en dyb, kold vandpyt. Dine fødder er gennemblødte og kolde nu, og du bliver nødt til at melde ud til chefen, at du bliver lidt forsinket, da du nu skal hjem og skifte fodtøj. Men du kunne have undgået dette, hvis du bare havde investeret i nogle ordentlige gummistøvler.. OG før du siger: “Jeg skal ihvertfald ikke have nogle gummistøvler, det ser fjollet ud.” Så lad mig sige, at der også findes gummistøvler til almindelig hverdagsbrug, som vi har et par eksempler på herunder. 

Der findes gummistøvler til enhver lejlighed, om du så skal på skovtur, fisketur, bytur, eller sågar jagt, så findes der en gummistøvle der passer til det. 

I denne top-10 liste præsenterer vi for dig 10 herregummistøvler, som vi vurderer er de bedste i 2020.

Tretorn – Strong S 

Tretorn’s Strong S er en rigtig god overall-gummistøvle. Om det er våde byture, vandreture igennem mudderet underlag, eller skovture, så går man ihvertfald ikke galt i byen med dette par gummistøvler.
Stil & Design
2.5/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
3.5/5

 Tretorn – Sarek S  

 Der er ingen tvivl om hvorfor Tretorn’s Sarek S sælger så godt som den gør. Den er simpel og man får det man forventer; en robust gummistøvle som kan tage lidt af hvert.  Den gør brug af Tretorn’s patenterede elastiske gummi, som gør det let at folde skaftet ned, hvis man finder det nødvendigt. 
Stil & Design
1.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
3.5/5

                               Køb Produkt

Tretorn – Bore 2.0  

 

Tretorn’s Bore 2.0 er en vintergummistøvle er en varm og komfortabel gummistøvle med en forstærket hæl og tå som er blevet lavet af den nye PVC “feel natural”-gummitype. Denne klassiker kan modstå ethvert slags vejr. Tro mig, hvis du køber denne støvle, du bliver ikke skuffet.

Stil & Design
2/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
3.5/5

                         Køb Produkt

Viking footwear – Trophy II   

Viking footwear’s Trophy II er den ultimative, hardcore gummistøvle. Støvlen er specielt designet til de største efterspørgere af gummistøvler, Jægere og Vandrere, som bruger megen af deres tid på bjergene og vådt terræn. Trophy II er til dig som går på jagt eller udflugter meget i din fritid, eller til udstydsfreaken som bare SKAL have det bedste af det bedste.
Stil & Design
2/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
5/5

Viking Footwear – Icefighter  

Viking Footwears Icefighter gummistøvle er en vintergummistøvle som designet til at kunne holde dine fødder varme og komfortable under de mest ekstreme vejrforhold og temperature helt ned til -40 grader celsius.

 

Stil & Design
2.4/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4/5

Nokian – Tuura  

En vandtæt knæhøj vinterstøvler med fast filtforing, egnet til krævende brug hele året rundt. Denne støvle har en indbygget rille til cross-country skibindinger. 

 

Stil & Design
3/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4/5

Tretorn – Strong Neo 

Tretorn’s Strong Neo er en praktisk og fleksibel gummistøvle, som egner sig godt til skovture lige. Gummistøvlen har et blødt skaft, som gør det muligt at folde det ned, hvis man finder det nødvendigt.

 

Stil & Design
2.5/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4/5

LaCrosse –Alphaburly Pro 

 En anden hardcore jagt- og vandregummistøvle fra det anerkendte mærke LaCrosse. Denne støvle indebærer en tyk EVA-sål, som er med til at optimere din komfort.  Den kan justeres omkring læggen for at optimere pasformen, og lukke kold luft ude. Denne støvle er til dig der er lidt af en udstyrsfreak og søger en støvle, hvor der næppe er blevet gået ned på kvalitet og funktionalitet.
Stil & Design
2/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
5/5

Tretorn – Chelsea Classic 

Hvis du søger en gummistøvle men ikke vil gå på komprimis med design og moderigtighed, så skal du købe dette lækre par gummistøvler fra tretorn. Designet er stærkt inspireret af den klassiske chelseaboot. 

 

Stil & Design
5/5
Funktionalitet
3/5
Kvalitet
4/5

Tretorn – Sphere Hybrid 

Dette er rent faktisk en gummistøvle! Man skulle ikke tro det, vel? Tretorn’s Sphere Hybrid er et helt nyt koncept de har startet, som lover godt! Det at blande designet fra en moderne sneaker sammen med funktionaliteten fra en gummistøvle er da genialt!

 

Stil & Design
5/5
Funktionalitet
2.5/5
Kvalitet
4/5

Vidste du...?

#1 …at forstadiet til gummistøvlen, som hed wellington-støvlen, ikke var lavet af gummi, men af læder?  

#2 … at “wellington støvlerne” fik deres navn fra opfinderen af støvlen, Arthur Wellesley, som var den første hertug af Wellington. 

#3 … at wellington-støvlen så dagens lys, ved at Arthur Wellesley beordrede sin personlige skrædder om, at lave en modificeret version af den tyske støvle “hessain-støvlen”. Resultatet var en støvle lavet af blød kalvelædder, hvor al pynt og unødvendige ting på støvlen var fjernet, og skaftet var lavet smallere for at give den en strammere pasform. 

#4 …at denne “wellington støvle”, som var forstadiet til den moderne gummistøvle, kun var berettiget velhavende mennesker og folk af høj status. Men i slut 1800-tallet blev støvlen mere almindelig blandt almindelige borgere, pga. højere løninger og billigere fremstillingsmetoder. 

#5 …at gummistøvlen, som vi kender den i dag, blev gjort til en moderigtig artikel af det britiske aristokrati i begyndelsen af det 19. århundrede.

 
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen