De 10 bedste vandrestøvler til kvinder 2020

Vandring er en aktivitet som stort set alle kan være med i; alt hvad man egentlig behøver for at tage ud en dag i skoven er et par robuste sko og et tankesæt om at gå. Begge disse faktorer er lige vigtige, men den ene er langt lettere at optimere. Og selvom det kan være fristende at gå straks i gang i et par godt slidte løbesko, anbefaler vi stærkt, at du  dig med det passende fodtøj. I modsætning til asfalt og grusstier kræver terrænet hærdet og støttende fodtøj til bekæmpelse af snavs, mudder, klipper og vandløb. Svaret er vandrestøvler og vandresko, og nedenstående liste udgør de vandrestøvler som vi vurderer er de bedste tilgængelige.

Salomon - Bakken Mid GTX

Salomons nye Bekken Mid GTX er deres svar på en rigtig god, solid og slidstærk støvle som kan klare lidt af hvert . Salomon har velsignet denne støvle med deres nye patenterede ContraGrip-teknologi, som gør at støvlen står godt fast på glat og skridende underlag. Udover det har støvlen også en Gore-Tex membran, som sikrer at dine fødder ikke bliver våde og kolde i et mislykket forsøg på at hoppe over et vandhul. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4.5/5

Keen - Targhee III Midd

Keen’s Targhee III er en slidstærk vandrestøvle, som er en relativt let vandresko. Dens sål består af flere lag, hvor det nederste lag består af en hård gummisål med dybt mønster. Over dette lag kommer er der en EVA-mellemsål som er med til at absorbere stød. Dernæst er der sålen der er tættest på foden som har god svangstøtte og hælestøtte for bedst mulig komfort.

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4/5

Asolo - Finder GV

Asolo’s Finder GV er en støvle som egner sig bedst til trekking, vandring uden for stor oppakning, og ikke mindst den nysgerrige jordomrejsende som vil erhverve sig et par støvler som ikke skuffer. Den har godt greb, Gore-Tex teknologi som holder dine fødder tørre, og alt hvad en god solid støvle skal indebære. 

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
5/5

Salomon - X Ultra 3 Mid GTX

Salomon’s X Ultra 3 GTX er et rigtig godt bud på en all-round vandrestøvle. Den er solid og er opbygget af slidstærke materialer, således at du formentlig vil være i stand til at beholde disse i et par år til flere, afhængigt af hvor       vandre-freak du er. 😉 Den besidder ContraGrip-teknologi som sikrer et fremragende greb på terrænet og Gore-Tex som holder dine fødder 100% tørre. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4.5/5

Salomon - Quest 4D 3 GTX

Voilà! Den ultimative støvle fra Salomon, til den som bare vil have det bedste af det bedste. Denne støvle er blevet proppet med alle de nyeste teknologier fra Salomons laboratorium, Bl.a. Contra-Grip og Gore-Tex som henholdsvis er med til at sikrer støvlen kan stå fast på glat terræn, og at støvlen ikke bliver gennemtrængt af vand. Hvis du er en udstyrsfreak, som finder glæde i at erhverve sig det nyeste og bedste, så skal du købe denne støvle.  

Stil & design
4/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
5/5

Merell - Vego Mid LTR

Merell Vego Mid LTR er en solid støvle med yderst god hæl-support. Støvlen har en grovmønstret sål samt et skaft af læder. Men inden du tænker at læder ikke er et tilstrækkeligt åndebart materiale, skal vi fortælle dig at denne fantastiske støvle besidder en select dry membran, som tillader foden at ånde endnu bedre.

Stil & design
4/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
4/5

Salomon - Shelter CS WP

Denne letvægt vandrestøvle er egner sig til dig som færdes lidt over det hele. Den er velegnet til spadsering i byen, såvel som viking i bjergene. støvlens skaft består af et softshell materialer, som gør støvlen vand- og vind resistens, samtidig med at den er åndebar. Den har også den nyeste ContraGrip-sål fra Salomon, som sikrer dit fodfæste.

Stil & design
4.5/5
Funktionalitet
3.5/5
Kvalitet
4.5/5

Lowa - Taurus II GTX Mid

Lowa’s Taurus II GTX er en lækker letvægtsstøvle, som egner sig bedst til vandreture med let oppakning. Den er meget stilren i looket, hvilket gør at man ligesåvel kan bruge den som en praktisk vinterstøvle. Skaftet består af slidstærke materialer og ruskind. Den besidder Gore-tex-teknologi, som sørger for at vand ikke kan trænge igennem. 

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
5/5

Columbia - Redmond Mid

Columbia Redmond Mid er en letvægtsvandrestøvle. Den er blevet velsignet med to af Columbias In-house udviklede teknologier, Tech-lite og Omni-Grip, som henholdsvis optimerer komforten og fodfæsten når underlaget er glat. Den vejer kun 400 gr. støvlen, så hvis der fandtes stadiet over letvægtstøvlen, så ville denne støvle have hjemme i denne kategori. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
3/5
Kvalitet
4.5/5

Columbia - Lincoln Pass Mid LTR

Hvis du søger en mangfoldig støvle som kan benyttes på alle slags terræner, så skal du tage et kig på Columbia’s nye Lincoln Pass Mid LTR. Den har Columbia’s svar på Gore-Tex, Out-Dry, som tillader foden at ånde, skønt at støvlen er 100% vandtæt. Den har også Columbia’s egen Omni-Grip, som sikrer at du står fast, når underlaget er glat.  

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4/5
 
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen