De 10 bedste vandrestøvler til mænd 2020

Vandring er en aktivitet som stort set alle kan være med i; alt hvad man egentlig behøver for at tage ud en dag i skoven er et par robuste sko og et tankesæt om at gå. Begge disse faktorer er lige vigtige, men den ene er langt lettere at optimere. Og selvom det kan være fristende at gå straks i gang i et par godt slidte løbesko, anbefaler vi stærkt, at du  dig med det passende fodtøj. I modsætning til asfalt og grusstier kræver terrænet hærdet og støttende fodtøj til bekæmpelse af snavs, mudder, klipper og vandløb. Svaret er vandrestøvler og vandresko, og nedenstående liste udgør de vandrestøvler som vi vurderer er de bedste tilgængelige.

 

Salomon - Bekken Mid GTX

Salomons nye Bekken Mid GTX er deres svar på en rigtig god, solid og slidstærk støvle som kan klare lidt af hvert . Salomon har velsignet denne støvle med deres nye patenterede ContraGrip-teknologi, som gør at støvlen står godt fast på glat og skridende underlag. Udover det har støvlen også en Gore-Tex membran, som sikrer at dine fødder ikke bliver våde og kolde i et mislykket forsøg på at hoppe over et vandhul. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4.5/5

Columbia - Canyon Point Mid

Columbia Canyon Point Mid er en letvægtsvandrestøvle fra Columbia. Det er en rigtig slidstærk støvler som besidder gummi- og læderforstærkninger de steder på støvlen som er mest tilbøjelig til at blive slidt. Den benytter sig af Tech-Light-teknologien, som er en mellemsål der bliver installeret i skoen, for at gøre oplevelsen væsentligt bedre. 

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
4/5

Merell - Vego Mid LTR

Merell Vego Mid LTR er en solid støvle med yderst god hæl-support. Støvlen har en grovmønstret sål samt et skaft af læder. Men inden du tænker at læder ikke er et tilstrækkeligt åndebart materiale, skal vi fortælle dig at denne fantastiske støvle besidder en select dry membran, som tillader foden at ånde endnu bedre.

Stil & design
4/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
4/5

Asolo - Finder GV

Asolo’s Finder GV er en støvle som egner sig bedst til trekking, vandring uden for stor oppakning, og ikke mindst den nysgerrige jordomrejsende som vil erhverve sig et par støvler som ikke skuffer. Den har godt greb, Gore-Tex teknologi som holder dine fødder tørre, og alt hvad en god solid støvle skal indebære. 

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
5/5

Salomon - Quest 4D 3 GTX

Voilà! Den ultimative støvle fra Salomon, til den som bare vil have det bedste af det bedste. Denne støvle er blevet proppet med alle de nyeste teknologier fra Salomons laboratorium. Bl.a. Contra-Grip og Gore-Tex er henholdsvis med til at sikrer støvlen kan stå fast på glat terræn, og at støvlen ikke bliver gennemtrængt af vand. Hvis du er en udstyrsfreak, som elsker at vise dit nyeste udstyr frem for kammeraterne, så skal du købe denne støvle.  

Stil & design
4/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
5/5

Lowa - Combat Boot GTX

Er du til det klassiske, militær-look i en støvle, så er denne nok noget for dig. Denne støvle er utroligt nok blevet udviklet af Iowa i tæt samarbejde med selveste SAS specialstyrken, som anses for at være blandt de hårdeste hvis ikke de hårdeste blandt specialstyrker. Den besidder Gore-Tex teknologi, og et snøresystem som gør at støvlen er let på- og aftagelig. Så hvis du godt vil føle dig som et medlem af en af verdens mest hard-core specialstyrker, så skal du tage overveje den støvle. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4.5/5
Kvalitet
5/5

Salomon - X Ultra 3 Mid GTX

Salomon’s X Ultra 3 GTX er et rigtig godt bud på en all-round vandrestøvle. Den er solid og er opbygget af slidstærke materialer, således at du formentlig vil være i stand til at beholde disse i et par år til flere, afhængigt af hvor       vandre-freak du er. 😉 Den besidder ContraGrip-teknologi som sikrer et fremragende greb på terrænet og Gore-Tex som holder dine fødder 100% tørre. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4.5/5

Lowa - Tibet LL

Er du erfaren vandrer som søger et slidstærkt og komfortabelt fodtøj, så burde Lowa’s Tibet LL falde lige i din smag. Den er opbygget af lækre materialer og læder, og fremstår af meget klassisk og delvist tidsløst look.  Den indebærer en række modifikationer som f.eks. gummiforstærkninger langs sålen og TPU-plast i mellemsålen for bedre støtte. Selvfølgelig har en vandrestøvle af denne klasse også Gore-Tex, som sikrer at dine fødder er tørre, igennem de lange vandreture med tung oppakning, som denne støvle egner sig suverænt til. 

Stil & design
4/5
Funktionalitet
5/5
Kvalitet
5/5

Keen - Targhee III

Keen’s Targhee III er en slidstærk vandrestøvle, som er en relativt let vandresko. Dens sål består af flere lag, hvor det nederste lag består af en hård gummisål med dybt mønster. Over dette lag kommer er der en EVA-mellemsål som er med til at absorbere stød. Dernæst er der sålen der er tættest på foden som har god svangstøtte og hælestøtte for bedst mulig komfort.

Stil & design
3.5/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4/5

Columbia - Terrebonne II Sport

Hvis du færdes på det lidt mere udfordrende terræn, så skal du vælge Columbia’s terrebonne II Sport. Denne støvle har en høj ankelstøtte og indvendige støttepuder, som gør at denne støvle egner sig til præcis dette. Den benytter sig af Columbias egen udviklede teknologi “Omni-Tech”, som er en vandtæt og åndebar membran som garantere dine fødders velvære, under de hårde ekspeditioner og vandreture. 

Stil & design
5/5
Funktionalitet
4/5
Kvalitet
4/5
 
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen